Åh hvad nu hvis…

Tjek hundeforsikring ved fødselskomplikationer

Dyrlæge Forsikring

Jeg skrev et indlæg på BH-Klubbens blog om udgifter i forbindelse med at få et hvalpekuld.

Mange havde spurgt ind til hvad det kostede at få et kuld hvalpe, og da jeg stod midt i processen var det jo nærliggende at skrive et indlæg som netop i detaljer beskrev mine udgifter og som løbende skulle opdateres efterhånden som udgifterne tiggede ind. Et indlæg for en førstegangs “hvalpemor”.

Jeg delte indlægget i en af de mange Bichon Havanais grupper på Facebook og jeg skal da lige love for, at der var opdrættere som følte sig trådt over tæerne.

Udover at de mente at mit regnestykke var helt urealistisk og meget skrabet, blandt andet grundet manglen af køkkenruller og strøm til tæppevask, ja så var der ingen ende på alle de ulykker der kunne ske under fødslen og som ville koste op mod 50.000 kr. hos dyrlægen.

Selv om jeg ikke kan andet end smile lidt for mig selv over disse, ofte meget nedladende opdrættere, og tage deres arrogance og surmulerhed med et gran salt, så kunne jeg alligevel ikke helt ryste tanken om “hvad nu hvis…” af mig.

Jeg måtte hellere tjekke op på min hundeforsikring, og sikre mig at jeg var dækket ind uanset hvad der kunne ske med min lille elskede Lulu og hendes hvalpe, under og efter fødslen.

Jeg kontaktede Agria og vi gennemgik alt fra kejsersnit i weekenden til hvalpeforsikring.

Pyha jeg var dækket fuldstændig ind med min almindelige ansvars- & hundeforsikring. Dog var hvalpene ikke dækket ind, så dem tegnede jeg yderligere en forsikring på, så også de er forsikret helt frem til de flytter hjemmefra.

Nu kan jeg igen sove roligt om natten med viden om, at jeg ikke bliver ruineret hvis fødslen mod al forventning skulle skabe problemer.

Sørg nu for at have en hundeforsikring – også selvom du ikke skal have hvalpe

I bedste arrogante opdrætterstil, så tager jeg det som en selvfølge at alle der anskaffer sig en hund, også tegner en hundeforsikring udover ansvarsforsikringen – medmindre du er millionær.

Har man råd til at have hund, har man også råd til en forsikring!

Mærkeligt nok findes der alligevel hundejere som overraskes over at deres hund kan blive syg og priserne hos en dyrlæge. Som hundeejer er det noget du bør være helt klar over inden du anskaffer en hund.

Så det kan ikke anbefales og siges nok TEGN FORSIKRING PÅ DIN HUND!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

BH-Klubben.dk

Vi deltager aktivt
i BH-Klubben